Actualitate

Piroman din Cochirleanca, trimis după gratii. Din dorința de răzbunare, bărbatul a dat foc garajului unui vecin

Un gest necugetat l-a trimis după gratii. Vorbim despre un bărbat din Cochirleanca, de 61 de ani, arestat pentru 30 de zile după ce a incendiat garajul unui vecin.

Se pare că între cei doi era, de ceva vreme, o stare conflictuală, periodic luându-se la ceartă din diverse motive. Ba chiar, buzoienii au ajuns în fața magistraților după ce bărbatul de 61 de ani l-ar fi agresat pe vecinul său, un localnic de 69 de ani. De când acesta din urmă s-a adresat oamenilor legii, ajungându-se la judecată, buzoianul de 61 de ani a tot încercat să îl convingă să renunțe la plângerea împotriva sa. Cum nu a avut sorți de izbândă, a decis să se răzbune pe vecinul său. Zilele trecute și-a pus planul în aplicare și i-a dat foc garajului acestuia.

Din fericire, focul a fost stins rapid înainte să se extindă la alte gospodării.

“În data de 18 noiembrie a.c., polițiștii și pompierii au fost sesizați de un bărbat de 69 de ani, din Cochirleanca, despre faptul că la o anexă din curtea locuinței s-a produs un incendiu. În urma cercetărilor, polițiștii au stabilit că un bărbat de 61 de ani, din Cochirleanca, ar fi incendiat garajul persoanei vătămate, în care se afla și un autoturism. În urma incendiului nu au rezultat victime iar incendiul nu s-a extins la alte proprietăți”, transmite IPJ Buzău.

Polițiștii au făcut verificări și au stabilit că focul a fost pus intenționat de bărbatul de 61 de ani. Acesta a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, fiind acuzat de distrugere.