Actualitate

Piroman, trimis după gratii. A vrut să se răzbune pe un vecin și i-a incendiat ATV-ul

De la ceartă până la un gest necugetat nu a fost decât un pas. Un tânăr de 18 ani, din Nehoiu, s-a ales cu dosar penal și cu o noapte petrecută în arestul IPJ Buzău după ce a incendiat ATV-ul unui vecin.

Tânărul de 18 ani și un bărbat de 26 de ani aveau, periodic, discuții în contradictoriu. Ba chiar, vara trecută au avut o ceartă mai aprinsă. Adolescentul nu a uitat cuvintele ce i-au fost adresate atunci. Așa că, zilele trecute, după ce băuse câteva pahare de alcool și a văzut parcat pe marginea unui drum ATV-ul vecinului, i-a venit gând de răzbunare. A dat foc vehiculului, provocând un prejudiciu de circa 2 000 lei.

Când și-a găsit Atv-ul distrus, proprietarul a cerut ajutorul polițiștilor. În scurt timp, autorul a fost identificat. El a fost trimis în arestul IPJ Buzău 24 de ore, pentru a reflecta asupra faptelor sale.

“În ziua de 22 mai a.c., polițiști din cadrul Secției de poliție rurală Nehoiu au depistat și reținut, pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Buzău, un tânăr de 18 ani, din Nehoiu, bănuit de săvârșirea infracțiunii de distrugere.  Din cercetările efectuate de polițiști s-a stabilit faptul că, bănuitul ar fi distrus vehiculul prin incendiere. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere, iar polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea întregii activități infracționale a bănuiților”, transmite IPJ Buzău.