Actualitate

Ploile și frigul strică planurile pentru Ziua Copilului. Festivalul An-Tan-Te se amână

Vremea dă peste cap planurile autorităților. Mult așteptatul festival An-Tan-Te, anunțat pentru data de 1 iunie, se amână.  Din cauza ploilor și frigului, activitățile care urmau să aibă loc în parc, în aer liber, nu vor mai fi organizate marți, ci duminică, 6 iunie, dacă vremea va permite acest lucru. Scenariul după care va fi organizat primul festival dedicat copiilor și tinerilor  va fi același. Cei mici vor fi așteptați să petreacă o zi întreagă în parc, fie în Parcul Tineretului, fie în Parcul Marghiloman. Se vor bucura de jocuri, ateliere, baloane de săpun, mimi, spectacole de teatru și de muzică. De asemenea, vor avea loc concursuri cu premii și o tombolă specială.

“Dacă vremea ne ajută, Primăria Municipiului Buzău și Centrul Cultural „Alexandru Marghiloman” vă invită duminică, 6 iunie, la primul festival dedicat copiilor și tinerilor care are ca scop principal promovarea culturii și educației non-formale în rândul publicului tânăr din municipiul Buzău. Începem tot la ora 10:00, participarea rămâne în continuare gratuită. Între timp, ajustăm programul și ne străduim să nu lipsească nimic din ce am promis: ateliere de creație, păpuși, olărit, tir cu arcul, pictură, montare corturi, vânătoare de comori, baloane modelabile, pictură pe față, personaje pe picioroange, personaje de epocă și mimi, concursuri cu premii și o tombolă specială, spectacole de teatru și de muzică”, anunță Primăria Buzău.

Startul evenimentelor se va da la ora 10:00, accesul fiind gratuit. Purtarea măștii de protecție va fi obligatorie pentru participarea la ateliere.