Actualitate

Polițiști călare… pe biciclete. Propunerea, lansată de buzoieni în spațiul public

Buzoienii au lansat o nouă propunere pe platforma Buzău City Report, acolo unde doar primarul municipiului poate veni cu răspunsuri. Ideea îi vizează pe polițiștii locali și este venită în sprijinul acestora, pentru a ușura activitățile în care ei sunt angrenați.

Totul a pornit de la ideea de austeritate și a avut în prim-plan modele implementate deja în orașe ca Brașov sau Timișoara, acolo unde polițiștii folosesc bicicletele sau șalupele atunci când se deplasează în interes de serviciu.

„Politistii locali… pe ???? bicicleta ???? Se întâmplă în Făgăraș din aceasta lună. Un astfel de proiect știu că a mai fost in Timișoara unde a fost un succes și in București în sector 3. Sincer as vrea sa vad ,macar pe timpul verii, și polițiștii locali din Buzău ca folosesc bicicleta pentru a patrula, macar prin parcuri, dar cred că se poate face acest lucru în mai multe zone din oraș”, a transmis un buzoian pe platforma Buzău City Report

Și în Capitală proiectul a prins bine, iar dorința buzoienilor ar fi ca bicicletele pe care le-ar folosi polițiștii locali în eventualitatea în care ideea s-ar transforma în proiect, să fie mecanice, pentru a se face astfel și economie.

„Economia financiară rezultata din acest lucru sigur ar fi benefica pentru primarie P.S. As vrea ca bicicletele să fie mecanice, nu electrice, ???? Ce părere aveți?????”

La propunerea buzoianului a răspuns primarul Toma, care pare cel puțin interesat de idee.

„E o idee ! Va multumesc !”, a transmis Primarul Constantin Toma

Autorul știrilor

Ioana Carpen

2 Comentarii

Apasă aici pentru a publica un comentariu

  • SI PENTRU PRIMARIE AR FI VALABILA BICICLETA PRIN ORAS DE CE NU SA MAI FACA ECONOMIE LA BUGET DOAR IESIRI IN AFARA JUDETUTLUI MASINA DOAR ARHITECTUL SEF AL ORASULUI A ADUS BICICLETA . VA ROG SA DATI COMENTARIU

  • În parc eu i-am întâlnit pe polițiștii locali patrulând pe jos. Din goana bicicletei nu prea poți vedea ce se întâmplă în jur. Probabil vrea să le dea o utilitate că sunt multe iar buzoienii nu le prea folosesc( doar adoleșcenți am văzut pe ele).