Actualitate

(UPDATE) Accident după accident pe șoselele din Buzău. Două persoane au fost rănite

UPDATE: Accidentul de la Cernătești s-a soldat cu decesul unei persoane, un buzoian de 68 de ani, aflat la volanul uneia dintre mașinile implicate în accident.

“Din primele date de la fața locului a reieșit că este vorba despre o coliziune între un autoturism condus dinspre Beceni către Săpoca, de către un buzoian de 68 de ani și mașina care circula din sensul opus, la volanul căreia se afla un bărbat de 48 de ani, din Cernătești. Accidentul s-a soldat cu decesul șoferului de 68 de ani.

În cauză se va întocmi dosar penal iar polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul”, transmite IPJ Buzău.

UPDATE: Noi date privind accidentul produs pe DN1B, la Ulmeni. Potrivit IPJ Buzău, o femeie de 43 de ani, din Buzău, ce se afla pe un podeț în fața unei gospodării, a fost lovită de o mașină scăpată de sub control. Femeia a fost rănită și a fost transportată la spital. Un șofer de 35 de ani, din Gorj, circula dinspre Buzău către Mizil. La un moment dat, nu se știe din ce cauză, bărbatul a pierdut controlul volanului. Astfel, mașina a parasit partea carosabilă  și a lovit-o în plin pe femeia care se afla pe un podeț, pe marginea șoselei. Victima a fost preluată de ambulanță și transportată la spital pentru îngrijiri medicale.

În cauză se va întocmi dosar penal iar polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

ȘTIREA INIȚIALĂ: Două accidente rutiere s-au produs aproape în același timp, pe două drumuri importante din județul Buzău. Potrivit IPJ Buzău, primul accident s-a produs pe DN1B, la Ulmeni. Aici, un pieton a fost lovit de o mașină. Victima este evaluată la fața locului de echipajele medicale.

Un alt accident este raportat pe DJ 203 K, la Cernătești. Din primele date, se pare că este vorba de o coliziune între două autovehicule. În urma impactului, o persoană ar fi fost rănită, fiind evaluată medical la locul accidentului.

Polițiștii sunt la fața locului și fac cercetări pentru a stabili în ce împrejurări s-au produs cele două accidente.

Etichete