Divertisment

PREMIERĂ: DANA DOBRE LANSEAZĂ PIESĂ HIT LA FOCUS FM

Dana Dobre revine în muzică, după 8 ani, cu un proiect nou, extrem de colorat, dansant, dar în același timp cu un mesaj de suflet pus de buzoiancă pe note muzicale: Viața e frumoasă, clipa trebuie trăită!

Trec anii se numește piesa care se lansează oficial astăzi, 5 mai, la stația regională de radio, Focus Fm. Pentru acest nou proiect, Dana Dobre a lucrat și a așteptat jumătate de an, pentru că doar cu răbdare și determinare poți ajunge la rezultatul mult dorit. Emoția revenirii după 8 ani de pauză era foarte mare și acum buzoianca se bucură că produsul final lansat pe piața muzicală românească este ce a visat.

Dorința de a ma reîntoarce la muzică a venit în perioada mea de izolare, când m-am îmbolnăvit de Covid-19. În toată aceasta perioadă de două săptămâni gândul meu a fost numai la muzică. O voce interioară îmi spunea ca trebuie să cânt din nou.”, a explicat artista pentru sansanews.ro.

De aici a mai fost doar un pas, un telefon distanță, dat celui cu care artista a mai lucrat și pentru proiectele trecute, Ionuț Mugurel Chiper și cu care se simte pe aceeași lungime de undă.

Imediat cum am ieșit din izolare primul lucru pe care l-am făcut a fost să-l sun pe Mugur și să-i spun că îmi doresc enorm să revin la muzică, însă, cu alt stil muzical, un stil pe care mi l-am dorit și care mă reprezintă. Melodia a prins contur în două luni, apoi a urmat videoclipul, pe care vă invit cu drag sa îl vizionați.

Pentru acest videoclip, Dana Dobre a lucrat cu o echipă de profesioniști, Jean Blagoi pe video și Alex Tuturescu pe editare, iar filmările au avut loc în Năieni, în județul Buzău, din dorința de a se simți acasă, pe meleaguri natale. Și ținutele purtate au fost alese cu grijă și cu dorința de a transmite un mesaj.

Rochiile au fost ideile mele și puse în practică de Floel Design. Prin rochia mov am vrut să transmit veselie, ca și cum viața trebuie luată ca pe un joc, iar prin cea albă am vrut să transmit acea puritate a vieții, că trebuie să o trăim curat și sincer”., a povestit în exclusivitate artista.

Autorul știrilor

Karla Lucuță

- realizator emisiuni radio pe Focus Fm de peste 11 ani
- realizator emisiuni de divertisment pe Focus TV
- prezentator evenimente şi artist de muzică de petrecere

Adaugă comentarii

Apasă aici pentru a publica un comentariu