POLITICĂ

PREMIERĂ MONDIALĂ! UN PARTID ARE DOI CANDIDAȚI PENTRU ACEEAȘI PRIMĂRIE! (vezi unde se întâmplă și cine sunt personajele)

Precampania electorală pentru alegerile locale programate a se desfășura, teoretic, pe 27 septembrie, a umplut localitățile cu bannere și alte materiale de promovare, fapt care a atras atenția buzoienilor care au rămas aliați la ceea ce se definește a fi “politica locală”. Astfel că unii dintre cetățeni cu spirit de observație au identificat deja aspecte hilare.


De exemplu, la Năeni, timp de câteva zile, localnicii au observat că un partid, mai precis PMP, a avut doi candidați pentru Primăria comunei și ambii își aveau chipul și numele scris pe bannere cu sigla partidului, pe materialele de campanie agățate deasupra ulițelor.

Așadar, din pozele primite pe adresa redacției sansanews.ro, reiese că primarul PSD în funcție Petre-Petrini Burducea candidează din partea PMP la alegerile din 27 septembrie, la fel ca și Constantin Luscan care, potrivit bannerelor pozate de “corespondenții noștri vigilenți”, candidează tot din partea PMP și tot pentru primăria Năeni.

Disputa dintre cei doi a fost, în cele din urmă, tranșată de conducerea județeană a partidului, astfel că, finalmente, în cursă rămân din partea partidului politic sus citat primarul PSD în funcție Petre-Petrini Burducea. Surse politice antrenate în actuala precampanie susțin că PSD va merge la bătălia electorala pentru Năeni cu fostul primar Marian Apostol, nevoit să părăsească instituția în 2016, după ce a pierdut procesul cu Agenția Națională de Integritate (A.N.I.), care l-a declarat incompatibil.
Aceleași surse spun că, în ceea ce-l privește pe Constantin Luscan, acesta va candida sub sigla USR sau a PRO România, partide cu care se pare că a inițiat deja negocieri pentru a-l susține, dar bannerele sale cu sigla PMP n-au fost nici azi date jos.

Apropo de bannere, tot pe adresa redacției sansanews.ro, s-a primit o imagine cu bannerul candidatului PRO România pentru șefia Palatului Comunal, Constantin Ionescu. Pe Ionescu l-a pus în dificultate staff-ul de campanie care i-a greșit prenumele de pe banner. Mai precis, din prenumele “Constantin”, după cum se poate observa, lipsește un “n”. Așa că a fost nevoie ca peste noapte, bannerele lui Ionescu să fie “reparate la fața locului”, prin lipirea peste a unui autocolant cu prenumele corect.

Mica Publicitate