Divertisment

Presa națională îi anunță retragerea. Laurențiu Cazan dezminte informația

În timp ce presa națională îi anunță retragerea din muzica românească, Laurențiu Cazan lămurește situația. Nu e vorba despre nicio retragere, ba mai mult artistul lucrează intens să finalizeze noul său album, Magic.

“Eu încă lucrez la albumul meu care poartă titlul piesei “Magic”. Am mai întârziat puțin din cauza unor probleme tehnice în studio. Pregătesc o serie de emisiuni la TVR, ca de altfel și câteva festivaluri prin țară. Lucrez cu artiști din România, Olanda, Suedia, Germania, Austria, SUA, Australia. Muncim, mergem mai departe, încercăm să trăim, să supraviețuim și să vă bucurăm și pe voi cu muzica noastră. Ăsta este adevărul. Ținem aproape.”

Cine citește presa zilele acestea află că buzoianul și-a pus cariera muzicală în cui. În presă apar și declarați ale artistului, dar de fapt acesta ține să precizeze că nu trebuie să credem tot ce vedem scris în această perioadă.

“Vă rog să nu mai credeți așa ceva. Niciun artist adevărat nu își dorește să se retragă, vreodată, din activitatea artistică, chiar și dincolo de această viață. “, e replica dată de buzoian.