Actualitate

PRIMARUL TOMA, ALES PREȘEDINTE EXECUTIV AL ASOCIAȚIEI MUNICIPIILOR DIN ROMÂNIA. Cu cine face echipă, care-i sunt obiectivele

Primarul Buzăului, Constantin Toma, a fost ales președinte executiv al Asociației Municipiilor din România. In urma votului primit din partea tuturor edililor municipiilor din România, lui Toma i-a fost atribuit mandatul pentru perioada 2020-2024. Constantin Toma va face echipă cu primarul orașului Cluj Napoca, Emil Boc, care a fost ales președinte al forului.

“Joi, 17 decembrie 2020, primarii celor 105 municipii din România, constituiți în Asociația Municipiilor din România, înființată încă din 1990, au ales forurile de conducere pentru perioada 2020 – 2024.
Sunt foarte onorat să vă informez că am fost votat Președinte Executiv, iar domnul Emil Boc, primarul municipiului Cluj Napoca, Președinte. Menționez că în perioada 2016 – 2020, funcția de Președinte Executiv a fost exercitată de domnul Ilie Bolojan, fostul primar al Oradei.
Dacă fiecare oraș mare se dezvoltă și țara se dezvoltă!
Asociația Municipiilor din România înseamnă aproape 50% din populația României și 70% din toată cifra de afaceri a statului.
Ca reprezentant al Buzăului în această organizație puternică, mă voi bate atât pentru dezvoltarea orașului nostru, dar și pentru dezvoltarea întregii țări” a menționat primarul Buzăului.

Asociaţia Municipiilor din România reuneşte primarii tuturor oraşelor mari din ţară, la care se adaugă edilii-şefi ai Bucureştiului şi ai celor 6 sectoare ale Capitalei.