Actualitate SPORT

PRIMARUL TOMA DESPRE DESFIINȚAREA GLORIEI BUZĂU: ”E o veste tristă, dar e un an greu. Situația e proastă peste tot”

Primarul Buzăului a explicat pentru șansanews.ro motivele care  stau la baza desființării echipei de seniori Gloria Buzău.

Edilul șef al municipiului spune că nu sunt bani pentru a susține o echipă care, oricum, nu poate promova în eșalonul superior. Într-un an greu, cum este 2021, în plină pandemie, banii sunt puțini și trebuie drămuiți cu grijă, a mai spus primarul Toma:

”Două probleme au fost: una cunoscută de toată lumea, și una de mai puțină lume. Cea cunoscută de toată lumea este criza economică, criza declanșată de pandemia de coronavirus, iar a doua problemă ține de legislație și de regulamentele FRF prin care nu poți, ai intrat într-o competiție, s-o câștigi, că de-aia e competiție. Deci, noi nu putem niciodată să ajungem în Liga I în actuala organizare și cu actuala legislație. Drept urmare, coroborate cele două situații, am ajuns la această concluzie, și s-a luat această decizie de către Consiliul de Administrație al clubului Gloria Buzău.”

Toma spune că odată cu desființarea echipei de seniori  Gloria Buzău, vor fi luate decizii și la nivel administrativ, în cadrul clubului.  

”Probabil la nivel administrativ vor mai fi schimbări. Plecând echipa de fotbal din sistem, din Liga a II-a, se va mai umbla și la personalul administrativ, cu siguranță. Dacă nu mai au obiectul muncii acolo, nu poți să păstrezi angajații doar ca să plătești niște salarii aiurea.”

Despre situația Gloriei Buzău, citește și AICI.