Actualitate

PRIMARUL TOMA SE AUTODECLARĂ ”DICTATOR” PENTRU PROGRAMUL IMPUS CELOR DIN PRIMĂRIE! La rândul lor, angajații și-ar dori să fugă cu elicopterul după 27 septembrie

Primarul Buzăului, Constantin Toma, se autodeclară dictator. Într-o intervenție în studioul Focus Tv, edilul șef al orașului a recunoscut că stilul pe care l-a adoptat la Primărie poate fi considerat unul dictatorial. Toma spune că a impus acest regim, în primul rând, în ceea ce –l privește, muncind 12-14 ore pe zi.   Apoi, a încercat să schimbe ceva și în atitudinea și modul de lucru al funcționarilor.

,,Sper ca în mandatul următor, dacă voi câștiga, Doamne ajută, cred că am făcut destule să ies și eu măcar cu 18% și restul cu 15, 16%; trebuie un vot mai mult decât la ceilalți… Sondajele arată bine, dar am și muncit mult. Am impus o dictatură extraordinară ”DICTATURA TOMA”. Mi-am impus-o mie. De dimineață până seara, 12-14 h/ zi, muncesc ca un nebun și câteodată mai țip la unii care nu înțeleg absolut nimic și nici nu le poți face altceva. Le zici o dată, de două ori, de trei ori, măi, simte-te, fă chestia aia că nu pot să le fac pe toate. Și cu dictatura asta 4 ani zile, cred că i-am obișnuit și pe oameni, că-i bine cu dictatura. A funcționat dictatura dacă e bine în sondaje; n-am împușcat pe nimeni, era să mă împușc pe mine. Trag și eu cât voi putea.”

În aceeași emisiune, primarul Toma a dezvăluit că de când a venit la Primărie a avut concediu o singură dată, în 2019, atunci când a împlinit 60 de ani iar familia i-a impus să-și ia liber pentru a marca așa cum se cuvine momentul schimbării prefixului:

”Am făcut și eu 60 de ani, am avut doar 5 zile de concediu  și alea impuse de familie. MI-au zis, măi, de ziua ta, faci 60 de ani, mergi cu noi!  Fetele și cu nevastă-mea m-au scos din țară dar după aceea am revenit fuga la treabă. În 2019 s-a întâmplat treaba asta.”

Întrebat dacă a reușit să impună acest ritm și în Primărie, primarul a răspuns :

,,Am mai vorbi și de rău funcționarii si ei de mine . S-au întâmplat multe lucruri bune și mare majoritate s-a dat pe brazdă. ”