Primii crescători de miei și-au adus marfa spre vânzare astfel că buzoienii care nu vor s-și lase aprovizionarea pentru masa de Paște pe ultima sută de metri pot merge la cumpărături. Spre deosebire de anii anteriori, acum carnea de miel se vinde în spațiile special amenajate de la intrarea în talcioc și nu în Piața Centrală cum se obișnuia. Cu alte cuvinte, gospodinele care vor carne proaspătă , direct de la crescători, trebuie să facă un drum până la Drăgaică.
Acolo marfă este pe alese. În total, 12 crescători au încheiat contracte cu Sc Piețe, Târguri și Oboare, iar unii deja s-au instalat la stand și au primit primii clienți.
Au adus la vânzare miei de toate mărimile, în funcție de cererea clientului. Cât despre preț, pentru 1 Kg de carne, buzoienii trebuie să scoată din buzunare 40 sau 45 de lei, în funcție de calitate.
Adaugă comentarii