Actualitate

Program modificat la Pașapoarte! Sute de cereri sunt primite în fiecare zi

Program nou la Pașapoarte. Avalanșa de solicitări cu care se confruntă zilnic funcționarii Serviciului Public Comunitar de Pașapoarte Buzău a determinat autoritățile să deschidă ghișeele de dimineață și până seara, la ora 20:00, dar și în weekend.

  • Pentru a preîntâmpina eventuale aglomerări la ghișeele Serviciului Public Comunitar de Pașapoarte Buzău, pe fondul creșterii numărului de solicitări din partea cetățenilor, a fost modificat programul de lucru al instituției.
  • Astfel, cererile vor putea fi primite și în zilele de sâmbătă și duminică, în intervalul orar 09.00 – 14.00, în timp ce de luni până vineri, programul va fi de la ora 8.00 la ora 20.00, doar pentru depunerea cererilor.

În fiecare zi, la Serviciul Public Comunitar de Pașapoarte Buzău sunt depuse circa 250 de cereri pentru eliberarea pașapoartelor, o cifră dublă față de aceeași perioadă a anului 2019, înainte de debutul pandemiei.

Numărul solicitărilor adresate de Serviciului Public Comunitar de Pașapoarte Buzău nu depășește capacitatea de procesare a acestora existentă la nivelul sistemului de pașapoarte, subliniază Instituția Prefectului Buzău.