Actualitate Divertisment

PROIECT UNIC ÎN REGIUNE. Artiști consacrați își deschid sufletul la Focus Fm și Focus Tv

Proiect unic în regiune. Lună de lună, artişti de muzică populară şi uşoară vor călca pragul Focus Fm şi Focus Tv și-și vor deschide sufletul în fața celor care îi urmăresc și îi admiră. Veți afla direct de la sursă noutăţile muzicale, dar şi cele mai frumoase şi palpitante poveşti de viaţă.

Emisiunea care debutează vineri se numește “Artistul lunii cu Daniela Matache” și va fi găzduită atât de Focus Fm cât și de Focus Tv.

Proiectul va aduce în prim plan artiști iubiți de buzoieni și nu numai, care își vor prezenta noutățile în materie de piese, dar își vor pune și sufletul pe tavă în fața fanilor lor. Îi veți cunoaște astfel pe marii artiști atât din prisma talentului care i-a consacrat, dar mai ales ca oameni, dincolo de scenă.

Vineri, la ora 15.00, va fi prezentă în studioul Focus Fm îndrăgita interpretă de muzica populară şi petrecere Emilia Ghinescu, o femeie superbă, puternică, mamă a 3 copii, dar şi o soţie dedicată.

Cum a trecut prin pandemie, dar și ce surprize ne pregăteşte, aflăm, împreună, în exclusivitate pe Focus Fm Regional.

La Focus Tv, emisiunea va putea fi urmărită începând din 5 martie în fiecare vineri, sâmbătă şi duminică.

Staţi aproape şi trimiteţi mesaje, dedicaţii şi gânduri bune prin SMS sau Whatsapp la 0772 220 220 sau pe pagina de facebook Focus Fm Regional.