Actualitate SĂNĂTATE Social

Protestul de la Spitalul Săpoca, suspendat. Din respect pentru o pierdere suferită de manager, angajații au decis să facă un pas în spate

Angajații Spitalului de Psihiatrie de la Săpoca au decis să nu mai protesteze luni, suspendarea protestului fiind generată de un deces în familia managerului interimar, Cristina Păun, pe care personalul medical o vrea demisă

Angajații Spitalului de Psihiatrie de la Săpoca au decis să nu mai protesteze luni, suspendarea protestului fiind generată de un deces în familia managerului interimar, Cristina Păun, pe care personalul medical o vrea demisă.

”Am luat act de tragedia personală prin care trece doamna Păun Cristina, manager interimar al SPMS Săpoca și transmitem condoleanțe pentru pierderea suferită. Din acest motiv, suspendăm temporar activitățile propuse pentru continuarea protestului prin care solicitam revocarea dumneaei din funcția de manager interimar.”, au transmis protestatarii luni, printr-un comunicat de presă.

Sindicaliștii de la nivelul spitalului Săpoca spun că protestul s-ar relua marți.

Angajații din această unitate medicală cer revocarea din funcție a managerului interimar, Cristina Păun, un memoriu în acest sens, semnat de 150 de oameni, fiind trimis și la Ministerul Sănătății.