Actualitate POLITICĂ

PSD și PNL, împreună? Ce spun doi dintre liderii Organizațiilor Județene de la Buzău

Puterea și Opoziția la Buzău dau semne că vor să aibă să aibă puncte de vedere comune în ceea ce privește realizarea unor proiecte de impact pentru dezvoltarea județului. În acest sens, astăzi, 27 mai, la finalul ședinței de Consiliu Județean, președintele instituției dar și președinte executiv al Organizației Județene PSD Buzău, Petre Emanoil Neagu, a lansat o invitație restului partidelor de pe tabloul politic buzoian pentru discutarea împreună a unor programe de interes județean.

Neagu a spus că, pe lângă discuțiile cu partenerii politici, va avea o întâlnire și cu primarii comunelor din județ. Discuțiile ar urma să aibă loc săptămâna viitoare.

”Vreau să am în perioadă următoare, o consultare cu liderii grupurilor politici din Consiliu Județean pentru că împreună vreau să ne dăm mână să relansăm anumite proiecte în județul Buzău. Doar împreună, trebuie să găsim soluții viabile și sustenabile să putem facem anumite lucruri în județul nostru”,  a spus Petre Emanoil Neagu, președinte CJ Buzău.

La propunerea lui Neagu, la scurt timp, a venit și reacția unor fruntași politici județeni. Primul care a avut un punct de vedere asupra propunerii  fost președintele Filialei Județene a Partidului Național Liberal Buzău , Gabriel Avrămescu, care a declarat pentru șansanews.ro că salută decizia luată de președintele PSD Buzău de a colabora în declanșarea unor consultări cu privire la demararea unor proiecte pentru dezvoltarea județului.  

”Mă bucur că și-a însușit mesajul nostru de campanie, respectiv acela de a dezvolta Buzăul și e încă o dovadă că domnul Neagu e deschis la comunicare, spre deosebire de ceea ce se întâmplă la Primărie , unde nu există un dialog și unde grupul PNL e ignorat de primarul municipiului Buzău, Constantin Toma”, a spus Gabriel Avrămescu.

Gabriel Avrămescu, președinte Filiala Județeană PNL Buzău

În plus, Avrămescu a venit, la rândul său, cu un proiect concret despre care a mai vorbit și cu alte ocazii, și pe care l-a prezentat și primarului municipiului Constantin Toma, dar fără un răspuns pozitiv de la acesta din urmă. Este vorba despre realizarea unui parc industrial la Buzău, atât de necesar pentru dezvoltarea economică a zonei.