Actualitate

Râmniceanul lăudat de profesorii Școlii Militare de la Boboc

La 21 de ani, Mădălin Robert Chiosea poate fi un exemplu pentru generația din care face parte. Tănărul a știut încă de pe băncile liceului cum vrea să arate viitorul profesional așa că imediat după absolvirea Liceului Teoretic ”Ștefan cel Mare” a mers către  Școala Militară de Maiștri Militari și Subofițeri a Forțelor Aeriene „Traian Vuia”. Acum este elev în anul doi, arma Rachete și artilerie antiaeriană.

„Am optat pentru această școală militară, în primul rând, pentru că este mai aproape de casă și, în al doilea rând, pentru că întotdeauna mi s-a părut atrăgător tot ce are legătură cu aviația.”

Încă din primul an de studiu, râmniceanul s-a făcut remarcat prin rezultate foarte bune la învățătură fapt pentru care a și fost recompensat

”Implicarea și devotamentul i-au fost răsplătite prin acordarea gradului de elev sergent, începând cu anul II”, spun profesorii de la Boboc.

Mădălin este hotărât să continue în același ritm tocmai pentru că vrea să ajungă cât mai sus în ierarhia militară.

„A fost o deosebită onoare pentru mine să fiu recompensat prin acordarea gradului de elev sergent. În momentul în care mi s-a așezat pe uniformă gradul, am fost aproape la fel de emoționat ca atunci când am depus jurământul. Este una dintre amintirile pe care le voi prețui mereu”, a spus Mădălin

Mădălin este și un lider în cadrul școlii, nu numai din postura de elev sergent, ci și pentru că deține poziția de coordonator al secțiunii de Tehnici și artă foto-video, din cadrul Cercului cultural artistic al școlii. Este pasionat de fotografie de mic și își încântă colegii și profesorii cu abilitățile sale de a captura cele mai importante momente pe cameră.

„Elevul poartă uniforma militară cu mândrie și are o expresie hotărâtă, reflectându-și determinarea și angajamentul față de cariera militară. Se vede peste ani urcând treptat scările în ierarhia militară, răspunzând pozitiv fiecărei provocări profesionale și participând la toate activitățile la care este solicitat în calitate de artist fotograf”, au scris reprezentanții Școlii ”Traian Vuia” pe pagina de Facebook.