Actualitate

Rând pe rând, drumurile acoperite de zăpadă sunt redate circulației. Unde au fost ridicate restricțiile

Update. Începând cu ora 9.30,  DN 22  Râmnicu Sărat – Brăila se redeschide circulației.

DN22, Râmnicu Sărat Brăila era ultimul tronson de drum național închis din cauza viscolului puternic care a zădărnicit munca drumarilor și a făcut imposibilă redarea traficului mai devreme.

Pe drum se vor păstra însă restricțiile pentru autovehiculele cu masa mai mare de 3.5 tone.

DN22 a fost închis sâmbătă seara. În tot acest timp, 18 drumari au acționat în permanență pentru curățarea șoselei.

Știrea inițială: Viscolul din acest weekend a închis, rând pe rând, mai multe drumuri naționale și județene din județul Buzău. În ciuda intervenției drumarilor, unele șosele au rămas impracticabile chiar și după ridicarea avertizării codului galben de viscol, valabil până luni la ora 20.00. În continuare, DN22 este închis circulației rutiere, iar pe alte drumuri s-a circulat cu restricții până în această dimineață.

Potrivit Prefecturii Buzău, două drumuri au fost curățate de zăpada viscolită pe carosabil astfel că acum șoferii pot circula în siguranță. Este vorba despre DN2B și DN2C.

”Începând cu ora 07.00, se ridică restricțiile de circulație instituite pe DN2B, limita jud BR – mun. Buzău și începând cu ora 08.00, se ridică restricțiile de circulație instituite pe DN2C, limita jud IL – Costești”, informează Prefectura Buzău.

În prezent, singurul drum închis rămâne DN22. Daniel Țiclea, prefectul Buzăului, a anunțat, luni seara, la Focus TV, că drumul va fi deschis la o oră după ce viscolul va înceta, iar șoferii vor putea circula în siguranță. Drumarii au acționat toată noaptea pentru a curăța DN22.

DN22 a fost închis sâmbătă seara. Mai multe detalii aici.

Etichete