Divertisment

Raoul și Mirabela Dauer au lăsat garda jos. Din nou împreună în muzică

Din nou împreună! Raoul și Mirabela Dauer sunt din nou în colaborare și împreună reușesc mereu să facă piese care ajung la sufletul ascultătorilor. Artista s-a lăsat pe mâna vechiului său prieten și a lansat de curând o piesă, cu un videoclip fresh, modern, așa cum artiștii lansează în ultima vreme.

Pentru tine fericire se numește single-ul proaspăt lansat și a fost compus pe muzică și versuri de Raoul (Rareș Borlea). Publicul a îmbrățișat cu sufletul această lansare și a felicitat-o pe Mirabela Dauer pentru noul proiect.

Mirabela Dauer și Raoul au fost buni prieteni, după care s-au certat și n-au mai colaborat nici pe plan profesional. Iată că, după 8 ani s-au împăcat și pregătesc piese noi. La 74 de ani, Mirabela Dauer este gata să urce din nou pe scenă și primul pas e această melodie. Raoul i-a compus celebrei cântărețe nu mai puțin de șase albume, primul dintre ele în anul 2005, intitulat ‘Aș vrea să-mi dai inima ta’. În 2014, într-un turneu în Israel, cei doi s-au certat foarte tare spunea presa. Motivul ar fi avut legătură cu faptul că, la vremea aceea, Raoul a lucrat la un album cu o altă artistă, Viorica Macovei.

Autorul știrilor

Karla Lucuță

- realizator emisiuni radio pe Focus Fm de peste 11 ani
- realizator emisiuni de divertisment pe Focus TV
- prezentator evenimente şi artist de muzică de petrecere

Adaugă comentarii

Apasă aici pentru a publica un comentariu