Divertisment

Scandal între populari. Mioara Velicu și Gheorghe Turda, în certuri

Totul a început după ce Mioara Velicu a vorbit despre subiectul pensionării sale într-o emisiune de televiziune. Atunci, artista l-a acuzat pe Gheorghe Turda că i-a grăbit plecarea de la Ansamblul Ciocârlia. Cântărețul îi dă replica fostei sale colege de la Ansamblul Ciocârlia, Mioara Velicu, care a spus că a ieșit la pensie mai repede din cauza lui. Celebrul interpret de muzică populară o numește “mincinoasă”.

“Pentru el au contat foarte mult gradele, voia să îi spunem dl. colonel. Este un subiect despre care nu aș vrea să vorbesc, pentru că niciodată nu am făcut, altfel făceam telenovelă la televizor. Nu am vrut să pomenesc de lucrul ăsta. Nu am mai putut rezista să stau acolo, deși el acum a spus că eu m-am dus și m-am rugat de el să mă angajeze din nou. Nu aș fi făcut sub nicio formă acest lucru, este o minciună de-a lui. Mă adusese într-o stare ca să plec eu fără să îmi spună: pleacă! Am ajuns într-o stare foarte gravă și noroc de bărbatul meu care tot timpul mi-a dat o liniște sufletească. Am mers la Ansamblu Burnasul, la Liviu Vasilică, și mi-a fost foarte bine, de acolo am ieșit la pensie.”, a spus Mioara Velicu.

În replică, artistul a declarat:

“Este o mincinoasă! Minte cu nerușinare, tovarășa Velicu. Ea a trebuit să plece din Ansamblul Ciocârlia, pentru că cererea ei nu a fost aprobată din minister…Eu eram o rotiță mică pe vremea aceea. A lins toate clanțele la minister. Dar eu, dimpotrivă, nu i-am aprobat cererea de retragere și ea a recunoscut acest lucru și că a plecat în Teleorman la Liviu Vasilică, unde a stat câteva luni. A vrut să fie vedetă, fără să vină la program.”, a spus Gheorghe Turda.

Gheorghe Turda a mai avut conflicte cu Steliana Sima care, anul trecut, l-a atacat într-o emisiune la Pro TV. Cântăreața de muzică populară a spus despre Gheorghe Turda că este îmbârligător și parșiv.