Divertisment

Răzvan Fodor despre buzoianca lui: “O iubesc pe fata asta de nu mai pot!”

Buzoianca Irina Fodor va călători peste 7.000 de kilometri prin Thailanda, Malaysia și Indonezia și spune că abia așteaptă să-i vadă pe concurenți la treabă, în noul sezon al emisiunii Asia Express. Provocările anunțate sunt grele și pentru prezentatoare și echipa de producție, nu doar pentru concurenți. Buzoianca va sta departe de familia sa timp de două luni, cât vor avea loc filmările.

Răzvan Fodor i-a făcut și o dedicație de dragoste prezentatoarei Asia Express. O iubesc pe fata asta de nu mai pot!.

Irina a spus că nu doar pentru concurenți este o provocare grea:

Ce nu vedeți? Nu vedeți faptul că și eu dorm în mașină în drum spre destinațiile unde trebuie să mă întâlnesc cu concurenții. Așa cum îi vedeți pe ei moțăind prin mașini când prind câte un autostop mai lung, fix așa fac și eu, pentru că am același timp ca și ei, cu plus, minus o jumătate de oră. Nu vedeți faptul că se doarme foarte puțin, asta nu aveți cum să vedeți, se doarme între 4 și 5 ore pe noapte pentru toată lumea, deci este program de armată“.

Astfel, Anca Țurcașiu și prietena ei, actrița Andreea Samson, Mihai Găinușă și Oana Paraschiv, colega lui de radio, Nicolai Tand și Sorin Brotnei, nașul și finul, Betty Salam și soțul ei, Cătălin Vişănescu, comedianții Ioana State și Mane Voicu, content creatorul şi antreprenoarea Carmen Negoiță și sora ei, Andreea, Victor Slav și iubita lui Selina, Adi Nartea și prietenul lui, actorul Cosmin Vîjeu, buzoianul Andrei Ursu și iubitul lui, Vlad Condurache, sunt curajoșii care pornesc în acest sezon într-o nouă aventură la capătul lumii, pe Drumul Zeilor.