Actualitate

Restricții pe Europeană, de azi. Unde s-ar putea aglomera

Cea mai circulată șosea care traversează județul Buzău, DN 2 E85, s-ar putea aglomera într-un punct aflat pe tronsonul dintre Buzău și Râmnicu Sărat. Direcția Regională de Drumuri și Poduri Buzău anunță că, începând de luni, 15.05.2023, se vor institui restricții de circulație rutieră pentru racordarea unui drum județean. Este vorba despre DJ 203 K spre Vadu Pașii și Robeasca, iar restricțiile vor fi la rondul de la Autorolla.

”Lucrările se vor desfășura în zona de racordare a DN2 (E85), km 117+350 dreapta cu DJ 203K, km 36+680 – în lungul drumului județean (intersecție amenajată cu sens giratoriu provizoriu). Restricțiile vor consta în dirijarea traficului rutier, cu ajutorul piloților de trafic, de pe un sens pe celălalt, în timpul executării lucrărilor. ” anunță administratorul DN2E85.

Având în vedere circulația intensă de pe acest sector de drum, la orele de vârf, cu circulație aglomerată, în momentele de vârf ale traficului (generate de naveta buzoienilor care vin sau pleacă din oraș) este de așteptat ca zona să se aglomereze pe ambele sensuri și să aibă loc încetinirea vitezei de rulare.