Actualitate

(UPDATE) Accident la Oreavu, două persoane primesc îngrijiri

UPDATE: Șoferița și un alt adult aflat în mașină au suferit multiple traumatisme, la fel și cei doi copii, unul de 3 ani, celălalt de 12, diagnosticați inclusiv cu traumatisme cranio-cerebrale. Cu toții au fost preluați de ambulanțe și transportați la Spitalul Județean Buzău, unde au rămas internați.

„În urma accidentului rutier produs în apropierea localității Oreavul, la U.P.U.-SMURD au fost transportate patru victime, printre care si doi copii, cu vârstele de 3, respectiv 12 ani. Copilul in varsta de 3 ani a suferit un traumatism cranio- cerebral, gr.0, contuzie brat si antebrat stang iar cel in varsta de 12 ani a suferit un traumatism cranio-cerebral, gr.0, traumatism umar drept. Celelalte doua victime, in varsta de 37, respectiv 36 de ani (soferul), au suferit multiple traumatisme in urma accidentului rutier. La acest moment, cele patru victime sunt internate in cadrul unității noastre, copiii sunt internati in sectia Chirurgie Pediatrica, iar cei doi adulti sunt internati in sectia Chirurgie Generala, pentru tratament si ingrijiri medicale de specialitate”, a transmis Spitalul Județean Buzău.

S-a stabilit modul în care s-a produs accidentul de pe DN 2 E 85, din localitatea Oreavu.

Potrivit datelor de la fața locului, mașina condusă de o șoferiță de 35 de ani, din București, se deplasa dinspre Râmnicu Sprat spre Buzău. Din cauza unei manevre imprudente, mașina a ieșit de pe șosea.

”Accidentul s-a soldat cu rănirea conducătoarei auto și a pasagerilor din mașina acesteia, trei persoane cu vârste cuprinse între 3 și 36 de ani, toți din București. Persoanele rănite au fost preluate de ambulanță și transportate la spital pentru îngrijiri medicale.” anunță IPJ Buzău.

ȘTIREA INIȚIALĂ: Un accident rutier s-a produs, în urmă cu puțin timp, pe DN 2 E 85, în dreptul lcoalității Oreavu. Din primele date transmise de polițiști, reiese că ar fi vorba despre o singură mașină implicată, iar ocupanții, două persoane, ar primi ajutor medical.

La locul accidentului traficul se desfășoară dirijat. Având în vedere valorile crescute de trafic, este posibil să se formeze coloane de mașini pe perioada menținerii restricțiilor.

Vom reveni cu detalii.