Actualitate

Rondul de la Drăgaică a ieșit strâmb din cauza comuniștilor. Capitaliștii au greșit și ei proiectul

După săptămâni întregi de lucrări în rondul de la Podul Drăgaica, urmate de dărâmarea, la propriu, a noii construcții, apar și explicațiile municipalității. Într-o postare pe rețelele de socializare, viceprimarul Ionuț Sorin Apostu precizează că a fost vorba despre o eroare din partea proiectantului . Lucrarea ar fi fost făcută în două etape, fapt care a dus la anumite diferențe de nivel, mai spune Apostu:

„A fost o eroare de proiectare ce va fi remediată pe cheltuiala constructorului. Acolo e o situație aparte, pasajul Drăgaica a fost construit în două etape și sunt anumite diferențe de nivel”.

Tot în postarea viceprimarului se precizează că totul va fi bine, iar că principalii vinovați pentru aceste probleme sunt…comuniștii.

„Totul va fi ok! Încercăm să aducem la nivel normal lucrări făcute în perioada comunistă pe sistemul heirupist…dacă știți la ce mă refer!”, a transmis viceprimarul Ionuț Apostu

Și primarul Constantin Toma are anumite explicații pentru care lucrările au întârziat în cazul rondului de la Drăgaică, ba chiar au fost reluate. Aici, vina revine fostului primar.

„După părerea dumneavoastră cred ca trebuia să las lucrurile ca pe timpul primarului de dinainte de 2016 !Chiar daca nu aș mai fi primar dupa 9 iunie, voi pleca împăcat acasă, pentru că am facut tot ceea ce ținea de mine pentru a schimba lucrurile in bine la Buzau”, a transmis primarul Constantin Toma pe platforma Buzău City Report

Răspunsurile vin după un val de mesaje prin care buzoienii critică risipa de bani public, dar și de timp cu lucrări care îngreunează traficul, iar acum sunt luate de la capăt.

„Hidoșenia de rond cu cocoașă s-a evaporat? Ieri era finalizat, iar azi a dispărut…”, a comentat un buzoian pe Facebook

Dacă în privința cheltuielii suplimentare, factura pică în sarcina firmei Troia, în privința timpului pierdut, costurile sunt în sarcina buzoienilor. La momentul redactării acestui material, podul de la Drăgaică este supraaglomerat din cauza coloanelor de mașini, la fel și intrarea în rond dinspre Bulevardul 1 Decembrie 1918.

Sursa FOTO-InfoTRAFIC

Autorul știrilor

Ioana Carpen

1 Comentariu

Apasă aici pentru a publica un comentariu

  • … băi, primare tomy zedong, pleacă acasă !… împreună cu viceprimarul fost ziarist!… plecați, bă…nu vă mai legați de ceea ce nu cunoașteți!…