Actualitate

S-a ciocnit cu un camion și, ca prin minune, a scăpat cu viață. FOTO de la accidentul de pe DN 2 B, care a blocat traficul zeci de minute

Accident produs, joi, în jurul orei 11.00 pe DN 2 B, la C.ARosetti. Un autoturism s-a ciocnit un camion de mare tonaj și doar o minune a făcut ca șoferul mașinii mici să scape cu viață.

Din primele cercetări la fața locului efectuate de polițiștii de la Rutier a reieșit că este vorba de o coliziune între un autoturism condus de un brăilean de 58 de ani, pe direcția Buzău către Brăila și un autotren care circula din sens opus, la volanul căruia se afla un conducător auto de 26 de ani, din Galați.

Accidentul s-a soldat cu rănirea șoferului autoturismului care a fost preluat de ambulanță pentru îngrijiri medicale. În încercarea de a evita impactul, șoferul camionului s-a oprit în gardul unei case, din fericire, fără a fi alte victime.

Polițiștii vor întocmi dosar penal, dar vor continua cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

În urma accidentului de joi, traficul pe DN 2 B a fost blocat zeci de minute, mașinile fiind dirijate pe rute alternative.