Actualitate

S-a dat drept poliţist şi s-a ales cu dosar penal. Oamenii din Smeeni l-au dat de gol. Ce voia să afle falsul om al legii

S-a dat drept polițist și s-a ales cu dosar penal. Un bărbat de 47 de ani din București este cercetat de poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Smeeni după ce a pretins că este om al legii, folosind o legitimație falsă.

Individul era angajat al unei societăți de colectare şi recuperare debite. El ar fi sunat în mod repetat la Primăria Smeeni, ba chiar a și mers în comună să se intereseze de domiciliul unui bărbat pentru a merge la el și pentru a-i lua banii pe care îi avea de recuperat. Ori de câte ori vorbea la telefon sau mergea în comună, avea asupra sa o legimitație falsă care făcea să pară că e polițist.

Angajații Primăriei, dar și unii localnici care au fost luați la întrebări de falsul polițist, au anunțat autoritățile care au demarat ulterior cercetări pentru identificarea bănuitului. La scurt timp, polițistul fals a fost depistat pe raza localităţii, fiind condus la sediul Poliţiei.

Adevărații oameni ai legii au deschis dosar penal în acest caz și continuă ancheta sub sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pogoanele.