Actualitate

Accident grav pe DN2E85! O persoană a rămas încarcerată. Traficul restricționat pe sensul de mers Râmnicu Sărat-Buzău

UPDATE: Victima rămasă prinsă între fiarele contorsionate a fost scoasă, însă, din păcate, nu a supraviețuit.
Traficul în zonă s-a reluat, se circulă în condiții normale.

”Din primele cercetări la fața locului a reieșit că este vorba de o coliziune între un autoturism condus de un șofer de 28 de ani, din Grebănu, pe direcția Buzău către Vrancea și o autoutilitară care circula din sens opus, la volanul căreia se afla un conducător auto de 51 de ani, din Prahova. Accidentul s-a soldat cu decesul pasagerului din autoturism, un bărbat de 44 de ani, din Grebănu, respectiv cu rănirea șoferului, acesta fiind preluat de ambulanță și transportat la spital pentru îngrijiri medicale”, informează IPJ Buzău.

În cauză se va întocmi dosar penal iar polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

ȘTIREA INIȚIALĂ: Intervenție contracronometru a echipajelor de descarcerare pe DN2E85, la ieșirea din localitatea Oreavul, acolo unde, în urmă cu câteva minute, a avut loc un accident deosebit de grav. Din primele date oferite de reprezentanții Inspectoratului Județean de Poliție Buzău este vorba despre o coliziune între o autoutilitară și un autoturism.

În urma impactului, o persoană a rămas încarcerată, iar un echipaj de descarcerare intervine pentru a o scoate dintre fiarele contorsionate. Victima este în stare gravă. De asemenea, polițiștii vorbesc și de o a doua victimă ce va fi preluată de Ambulanță.

În zonă se circulă cu dificultate, sensul de mers dintre Râmnicu Sărat spre Buzău fiind blocat.

” Trafic restricționat pe DN2E85, pe sensul de mers Râmnicu Sărat către Buzău, accident rutier. Din primele date de la fața locului este vorba despre o coliziune între o autoutilitară și un autoturism, la ieșirea din localitatea Oreavul, posibil două victime.  La fața locului intervine echipaj de descarcerare. În acest moment se circulă alternativ, prin dirijare, pe sensul de mers Buzău către Vrancea”, anunță IPJ Buzău.