Actualitate

S-a prăpădit Pantera, unul dintre cei mai cunoscuți rockeri buzoieni

Unul dintre cei mai simpatici rockeri buzoieni din generația anilor 90, Pantera, pe numele său Bogdan Drăgan, și-a găsit sfârșitul vineri noapte, într-un accident înregistrat la pescuit. Era împreună cu niște prieteni la o baltă de lângă Făurei. În momentul în care a încercat să lanseze, firul unditei a agățat firele de înaltă tensiune de deasupra, astfel că Pantera a murit electrocutat.

Vestea  i-a luat prin surprindere pe cei din comunitatea rockerilor buzoieni, mulți dintre ei aflând în dimineața de sâmbătă, pe când se aflau la Vama Veche.

Pantera a devenit un familist după o adolescență și o tinerete tumultoase. Se așezase la casa lui, își întemeiase o familie, după ce a fost unul dintre stâlpii Rockotecii și apoi al PUB-ului La Felinare, de lângă Casa de Cultură.

Dispariția buzoianului se adaugă unui șir de pierderi în rândul rockerilor, între care Poașcă și Istvan, alți rokeri cu care Pantera întregea grupul destul de numeros de iubitori ai rockerului care, însă, în ultima vreme, este din ce în ce mai mic.

Etichete