Actualitate

S-a semnat! Noi contracte de investiții derulate, în Buzău, prin Programul ”Anghel Saligny”

Poză cu caracter ilustrativ

La sediul Ministerului Dezvoltării au fost semnate, ieri, noi contracte de finanțare pentru proiecte de interes local, care vor fi finanțate prin Programul Național de Investiții ”Anghel Saligny”. În total au fost semnate 58 de noi contracte de finanțare, două dintre investiții fiind în județul Buzău.

Astfel, la Nehoiu vor ajunge 9,4 milioane de lei, bani pentru cea de-a doua etapă de modernizare a străzilor din oraș, iar la Podgoria ajung peste 10 milioane de lei. Banii vor finanța modernizarea drumului comunal DC120 Râmnicu Sărat – Podgoria- Pleșești, dar și cea de-a doua etapă a proiectului de modernizare a drumurilor din cartierul Viilor.

”Voi continua să vă sprijin în demersurile pe care le faceți pentru implementarea proiectelor în interesul cetățenilor! Ne dorim ca România să prospere și să ofere o viață mai bună tuturor locuitorilor săi, iar împreună putem atinge acest obiectiv!”, le-a transmis primarilor prezenți la semnarea contractelor ministrul liberal al Dezvoltării, Adrian Veștea.

Potrivit Ministerului Dezvoltării, contractele semnate ieri au o valoare totală de peste 673 de milioane de lei. Banii din PNI ”Anghel Saligny” ce vor fi alocați pentru cele 58 de proiecte vizează modernizarea și reabilitarea drumurilor de interes local, construirea unor poduri, podețe și punți pietonale, înființarea sau extinderea rețelelor de alimentare cu apă și a celor de canalizare, precum și înființarea unor sisteme inteligente de distribuție a gazelor naturale.