Actualitate

SĂBII, DROGURI ȘI TEANCURI DE BANI, ÎN LOCUINȚA UNUI PROXENET DIN SĂHĂTENI. Individul și-a trimis iubitele să se prostitueze (FOTO&VIDEO)

La doar 32 de ani, un tânăr din Săhăteni a ajuns să strângă dosare peste dosare pentru comiterea a numeroase infracțiuni. Ultima faptă care l-a adus în fața oamenilor legii este una de proxenetism.

Buzoianul, cunoscut pentru ilegalitățile comise, este acuzat că din primăvara anului trecut a trimis două tinere să se prostitueze. De fapt, cele două fete, una de 25 de ani, cealaltă de 29 de ani, erau chiar iubitele sale. Buzoianul se întâlnea în paralel cu cele două, ambelor promițându-le că vrea să își întemeieze o familie cu ele. Timp de mai bine de jumătate de an, însă, le-a trimis pe cele două să își vândă trupurile pe bani în diverse imobile închiriate din Craiova, Ploiești, Cluj și Timișoara. Banii pe care îi strângea după urma fetelor, îi folosea însă în interes propriu, la jocurile de noroc. Între timp, polițiștii au aflat de afacerea bărbatului și au descins la locuința acestuia. Polițiștii au efectuat 4 percheziţii domiciliare în Buzău și Prahova, la imobile utilizate de proxenet.

” Au fost puse în aplicare 12 mandate de aducere, toate persoanele fiind conduse la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Buzău, pentru continuarea cercetărilor. În urma perchezițiilor, polițiștii au ridicat bani, mai multe medii de stocare și resturi de materie vegetală de culoare verde, uscată, o sabie, precum și mai multe dispozitive confecționate artizanal. Totodată, a fost indisponibilizat un autoturism de lux.”, a declarat   Ane Mari Vrapciu de la IPJ Buzău.

Tânărul de 32 de ani a fost reținut pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat instanței pentru luarea măsurilor legale.

Potrivit unor surse, buzoianul din Săhăteni a fost cercetat, de-a lungul ultimilor ani, pentru mai multe infracțiuni. A fost și condamnat pentru tâlhărie iar în decembrie, anul trecut, a fost condamnat după ce a fost prins băut la volan.