Actualitate

Sadism rar întâlnit! O tânără din Buzău a decapitat o pisică, în cadrul unui ritual satanic

O tânără din comuna Săpoca șochează o țară întreagă printr-un gest înfiorător de o cruzime rar întâlnită. Tânăra, studentă anul I la Universitatea de Petrol și Gaze din Ploiești, a decapitat o pisică în baia din căminul studențesc unde este cazată, cu intenția de a bea sângele animalului pentru a prinde puteri.

Conform știrileprotv.ro, tânăra din comuna Săpoca i-ar fi povestit colegei de cameră că se simte slăbită și că va prinde puteri dacă va bea sângele unei pisici. Îngrozită de cele auzite, colega de cameră a buzoiencei a anunțat imediat conducerea campusului universitar.

“Am descoperit cu stupoare faptul că studenta făcea anumite ritualuri în cameră. Cu cărți, sare, lumânări… i-ar fi povestit colegei că ar fi omorât o pisică. A ademenit-o în cameră cu ceva carne, ar fi mers în baie și i-ar fi tăiat gâtul. Studenta ar fi făcut acest ritual deoarece în ziua respectivă s-ar fi simțit foarte slăbită, iar acest lucru i-ar fi dat putere”, a relatat pentru știrileprotv.ro un reprezentant al campusului universitar.

De altfel, cei din conducere au găsit animalul aruncat în curtea campusului, într-o baltă de sânge. De altfel, în interiorul camerei au fost găsite mai multe lumânări și cărți despre moarte și ritualuri demonice, semn că buzoianca nu era străină de aceste practici.

Imediat după ce au descoperit grozăvia, reprezentanții campusului universitar din Ploiești, au sesizat Poliția, care a deschis dosar penal pe numele tinerei din localitatea Săpoca.

”La data de 23 noiembrie a.c., în jurul orei 15:30, polițiștii din cadrul Biroului de Poliție pentru Centrul Universitar Ploiești au fost sesizați despre faptul că o studentă din cadrul unei universități din Ploiești ar fi sacrificat o pisică.

În urma cercetărilor efectuate s-a constatat faptul că, în noaptea de 20/21 noiembrie a.c., o studentă, din motive necunoscute încă,  ar fi sacrificat o pisică în incinta căminului studențesc, ducând ulterior cadavrul animalului în spatele căminului.

La acest moment se efectuează cercetări în vederea clarificării situației de fapt și luării măsurilor legale ce se impun. Cadavrul pisicii a fost ridicat în vederea efectuării autopsiei.”

În urma teribilei fapte care a îngrozit pe toată lumea, tânăra din Săpoca s-a ales cu dosar penal pentru comiterea săvârșirii infracțiunii de ucidere cu intenție, fără drept, a unui animal.