Divertisment

Scandal în direct între Georgiana Lobonț și finul ei, Armin Nicoară. Claudia Puican calmează spiritele

Georgiana Lobonț și finul ei, Armin Nicoară s-au luat din cauza banilor. Georgiana Lobonț și Armin Nicoară țin primele pagini ale ziarelor, după ce și-au aruncat cuvinte dure chiar în fața tuturor. Nu este pentru prima dată când cei doi au parte de discuții aprinse și se ceartă, însă de data aceasta au răbufnit cu adevărat.

Totul a început în urmă cu câteva ore, când Armin Nicoară a fost invitat alături de Claudia Puican, soția lui, în platoul unei emisiuni tv. Din vorbă în vorbă, subiectul discuției a ajuns în zona profesională, astfel că aici Armin Nicoară a avut de făcut o serie de precizări privind colaborarea muzicală cu nașa lor de cununie, Georgiana Lobonț.

Fără a ezita, Armin Nicoară a făcut publice mai multe detalii despre colaborarea cu nașa lui, Georgiana Lobonț. Nu doar că a povestit cum ‘i-a dat țeapă’ cu un spectacol pe care trebuia să-l organizeze împreună, ci a spus și faptul că ea îi este datoare cu o sumă mare de bani. Mai concret, au făcut împreună o piesă, astfel că deși au contribuit la fel până la momentul lansării, din spusele saxofonistului se pare că roadele au fost culese doar ea Georgiana Lobonț, iar el nu s-a ales cu nimic.

În postările ei de pe rețelele de socializare, Georgiana Lobonț a precizat faptul că după ce s-a terminat emisiunea, Claudia Puican a sunat-o pentru a-și cere scuze în numele soțului ei, Armin Nicoară. De asemenea, deși a făcut o serie de declarații neașteptate și extrem de controversate, se pare că inclusiv saxofonistul și-a cerut scuze. Totuși, artista a lăsat de înțeles că aceste lucruri nu dispar și nu se șterg de la un simplu ‘scuze’.