Divertisment

SCANDAL! STELIANA SIMA ŞI GHEORGHE TURDA, LA CUŢITE!

S-a încins un nou scandal în lumea muzicii populare. Steliana Sima a fost provocată într-un interviu să spună trei defecte ale colegului de cântec, Gheorghe Turda. Aceasta a şocat audienţa cu cuvinte grele. Parşiv, mincinos şi intrigant!, a spus artista şi de aici atât Gheorghe Turda cât şi Steliana Sima au continuat şirul declaraţiilor picante. Iată câteva dintre ele:

Gheorghe Turda:
„Nu are cu nimic dreptate în ceea ce a declarat, și să nu mă pună să dau declarații despre ea și activitatea ei artistica. Nu intru în polemica cu ea, în loc să-mi mulțumească pentru că eu am pus-o la comanda Ansamblului Ciocârlia. N-am ce să comentez de bazaconiile pe care le-a declarat, minciuni! Eu i-am dat primul ei premiu, la Floarea de colț, nu știa nimeni de ea. M-am certat cu restul să-i dau ei marele premiu. Eu am pus-o la comanda în Ansamblul Ciocârlia pentru că eram seful ei direct.”

Steliana Sima:

Mioara Velicu a plecat din ansamblu din cauza lui, aşa se întâmpla, ne chema pe rând şi ne zicea c e prietenul fiecăruia dintre noi, dar voia să destabilizeze relaţia dintre noi. Eu i-am spus defectele cu argumente, cu ceea ce m-am confruntat.  Aşa stăteau lucrurile. Pe toţi cei care au fost la conducerea Ciocârliei i-a tocat. După el, potopul! Când m-am înscris la concurs, am considerat că am o datorie morală să fac ceva pentru ansamblu pentru că mi-a oferit mult! Şi am făcut, sunt mulţumită sufleteşte.

Autorul știrilor

Karla Lucuță

- realizator emisiuni radio pe Focus Fm de peste 11 ani
- realizator emisiuni de divertisment pe Focus TV
- prezentator evenimente şi artist de muzică de petrecere

Adaugă comentarii

Apasă aici pentru a publica un comentariu