Actualitate

Schimbare de comandă la ISU Buzău. Cine este noul inspector-șef

O schimbare importantă s-a produs la vârful Inspectoratului pentru Situații de Urgență Buzău, instituție care, de ieri, are un nou inspector șef. Colonelul Nicolae Tudoroiu a predat comanda unității pentru a merge pe o funcție similară la ISU Prahova, județul său natal. În același timp, la comanda ISU Buzău a venit colonelul Stelian Cimpoeșu, care a preluat postul venind de pe o funcție similară, cea de inspector-șef în județul Harghita.

Noul inspector-șef al ISU Buzău are 56 de ani. Potrivit CV-ului său, și-a început cariera în structurile MApN, la vânători de munte, iar din anul 2000, lucrează în Inspectoratul de Protecție Civilă Harghita devenit, ulterior, Insectoratul pentru Situații de Urgență Harghita, unde a urcat în ierarhia profesională până la cea mai înaltă poziție a structurii.

Plecarea colonelului Tudoroiu și venirea colonelului Cimpoeșu au devenit oficiale de ieri, astfel că cerneala nu s-a uscat prea bine pe cele două documente. De altfel, nici pe pagina oficială a ISU Buzău nu a fost operată modificarea intervenită la comanda unității.