Actualitate

Poftiți la Ludoteca de vară! Jocuri, povești și multe alte activități, la Biblioteca Județeană

În ultima lună de vară, copiii din municipiu sunt așteptați la Biblioteca Județeană, unde vor avea parte de activități diverse, jocuri și multe surprize. Toate acestea cu ocazia organizării unei noi etape din cadrul programului “Ludoteca de vară”.

Ludoteca va fi deschisă pe tot parcursul lunii august astfel încât, în ultima parte a vacanței de vară, copiii să poată petrece timpul liber alături de reprezentanții Bibliotecii, învățând lucruri noi, utile și socializând. În fiecare zi, de luni până vineri, Ludoteca îi va aștepta pe cei mai mici cititori cu activități diverse menite să le stimuleze creativitatea și să-i ajute să capete încredere în sine.

“Dragi prieteni, continuăm activitățile pentru copii în luna august și vă invităm la Ludoteca de vară, un program pentru copiii de toate vârstele animat de voluntarii bibliotecii! Ludoteca de vară va funcționa toată luna august, de luni până vineri în intervalul 10.00 – 12.00 și 16.00 – 18.00, la Secția pentru copii a Bibliotecii Județene”,anunță reprezentanții Bibliotecii Județene Buzău.

Accesul este gratuit pe baza permisului de utilizator, iar copiii cu vârsta de până la 6 ani trebuie să fie însoțiți de un adult.