Actualitate

(UPDATE) Se întâmplă acum! Incendiu în zona podului de la Drăgaică

FOTO ARHIVA

Update: Incendiul a fost lichidat. Trei clădiri învecinate au fost afectate.

Incendiul este lichidat. Au fost afectate în total 3 clădiri învecinate situate pe proprietăți diferite, după cum urmează:

35 mp anexă (ce s-a aprins inițial);

25 mp mansardă;

5 mp gard+anexă; a transmis ISU Buzău

Update: Se pare că două persoane au nevoie de îngrijiri medicale, în urma incendiului. La momentul redactării acestui material, incendiul este localizat.

Personalul SMURD acorda asistenta medicala la două victime, pentru atac de panică și arsură ușoară la membrul superior.
Incendiul este localizat, a transmis ISU Buzău.

Știre inițială: Pompierii buzoieni au fost solicitați să intervină pentru stingerea unui incendiu în zona podului de la Drăgaică. Din primele date de la fața locului, se pare că anexa unei case a luat foc. Fumul gros este vizibil de la mare distanță, fiind văzut în mai multe zone din municipiu.

În acest moment pompierii buzoieni intervin pentru stingerea unui incendiu izbucnit la anexa (40 mp) unei locuințe de pe strada Carol Davila în municipiul Buzău. La fața locului au sosit acum câteva momente 3 autospeciale de stingere, o autospecială de lucru la înălțime și o ambulanță SMURD, a transmis ISU Buzău.

La acest moment, misiunea pompierilor este în dinamică, acționând cu 3 autospeciale de stingere cu apă și spumă, o autoscară și un echipaj SMURD.

Surse Șansanews.ro susțin că incendiul este unul periculos din cauza așezării apropiate a caselor în zonă.

Vom reveni.

Sursa VIDEO-Meteo Buzău Original