Actualitate

SE ÎNTÂMPLĂ DE LUNI, DUPĂ MULT TIMP, LA BIBLIOTECA JUDEȚEANĂ

Aviz iubitorilor de carte! La Buzău, se redeschid sălile de lectură de la Biblioteca Județeană.

Începând de luni, 25 ianuarie, sălile de lectură unde vor putea fi lecturate cărți, presa și legislația la zi vor fi din nou deschise publicului. Conducerea Bibliotecii Județene Vasile Voiculescu anunță, de asemenea, că va fi deschis și serviciul Multimedia cu acces liber la internet unde amatorii vor putea lista orice material, împrumuta sau viziona filme, unde pot asculta muzică din diverse genuri. Tot aici exisă două console Xbox one cu jocuri.

De asemenea, reprezentanții Bibliotecii Județene Vasile Voiculescu din Buzău anunță că instituția va relua lansările de carte, omagierile, concursurile și cursurile, toate cu participarea unui număr limitat de participanți, număr care va fi anunțat la fiecare eveniment în parte. De asemenea, în cadrul bibliotecii și a filialelor acestei instituții  toate evenimentele se vor desfășura cu respectarea regulilor privind prevenirea răspândirii coronavirusului

” Dragi utilizatori,

Începând de luni, 25 ianuarie 2021, redeschidem 𝗦ă𝗹𝗶𝗹𝗲 𝗱𝗲 𝗟𝗲𝗰𝘁𝘂𝗿ă (unde puteți lectura cărți, presa și legislația la zi), 𝗦𝗲𝗿𝘃𝗶𝗰𝗶𝘂𝗹 𝗠𝘂𝗹𝘁𝗶𝗺𝗲𝗱𝗶𝗮 cu acces liber la internet (aici puteți lista orice material, puteți împrumuta sau viziona filme, puteți audia muzică din diverse genuri și tot aici există și două console Xbox One cu jocuri). Vom relua 𝗮𝗰𝘁𝗶𝘃𝗶𝘁ăț𝗶𝗹𝗲 𝗰𝘂𝗹𝘁𝘂𝗿𝗮𝗹𝗲 obișnuite: lansări de carte, aniversări, omagieri, cursuri, concursuri, toate cu participarea unui număr maxim de invitați pe care îl vom anunța de fiecare dată. Aceste servicii vor începe să funcționeze și la filialele noastre din cartierele Simileasca, Micro XIV și Poștă, precum și filiala de carte religioasă.

Condițiile care trebuie respectate în ceea ce privește protecția împotriva Covid-19 sunt afișate pe pagina de internet a instituției  (http://www.bjvvbuzau.ro/home.htm), precum și la sediul acesteia.

Vă așteptăm cu drag să utilizați serviciile Bibliotecii Județene „V. Voiculescu” Buzău”!”, au transmis pe facebook reprezentanții Bibliotecii .