Actualitate Divertisment

SE ÎNTÂMPLĂ ÎN ROMÂNIA! A cumpărat un sat părăsit și acum este un paradis pentru turiști!

O inițiativă a unui om de afaceri Italian, de a cumpăra un sat întreg și de-al transforma într-un paradis imobiliar, poate fi un bun exemplu și pentru oamenii cu dare de mână din zona Buzăului, județ cu un potențial turistic incredibil, cu zone de o frumusețe rară, cu oameni deschiși și bucate alese, adevărate delicii pentru cei care ajung în zonă.

Potrivit adevărul.ro, italianul Osvaldo Martinelli a cumpărat un sat întreg, din judeţul Arad, pe care încet dar sigur îl transformă într-un paradis imobiliar.

“Iniţial, am cumpărat terenuri, toate terenurile din intravilanul localităţii. Am făcut asta pentru a crea un monopol imobiliar. Nu din egoism, ci pur şi simplu e o măsură de protecţie a afacerii, pentru că dacă eu investesc aici milioane de euro şi dezvolt zona, nu poate să vină altcineva să vândă terenul cu preţul cu care vrea el. Am devenit proprietar peste tot ce se putea cumpăra din intravilan, peste 80 de hectare de teren, în total sunt cam 90 de hectare, doar că acum mai suntem în faza de lucru pentru că sunt nişte parcele foarte vechi şi nu se ştie cui aparţin. Primul obiectiv al meu a fost să dezvolt un complex turistic, care are deja 9.7 puncte, pe Booking.com, fără să ne facem niciun fel de promovare, de publicitate. Lucrăm deja cu multe multinaţionale din Timişoara, fără să îi căutăm, ei ne-au găsit pe noi. Este vorba de Bosch, Continental, Honeywell, Valeo, care aici îşi fac teambuildingurile. Pentru mine, acesta a fost un indicator că decizia mea de a dezvolta proiectul, aici, a fost una bună”, spune Osvaldo.

Osvaldo Martinelli este convins că în câţiva ani va crea la Labaşinţ, în județul Arad, prima comunitate green din România, unde oamenii vor trăi şi vor munci în armonie cu natura.

Povestea italianului care a cumpărat un sat din România și l-a transformat într-un paradis o puteți citi AICI