Actualitate Social

SE ÎNTÂMPLĂ! UN DRUM JUDEȚEAN NEASFALTAT VREODATĂ A INTRAT ÎN REABILITARE. Iată când vor fi gata lucrările începute astăzi

DJ102 C Buda –Crăciunești a intrat în reabilitare astfel că, în aproape un an de zile, mii de buzoieni care locuiesc în satele din împrejurimi vor putea circula pe un drum modern. Șantierul a fost deschis joi, în prezența președintelui Consiliului Județean, Petre Emanoil Neagu.

”Este un drum județean care face legătura dintre județul Prahova și județul Buzău. În această zonă sunt aproximativ 2500-3000 de oameni și fiind un drum important am decis să-l reabilităm din fonduri proprii ale Consiliul Județean, valoarea totală a investiției fiind de 17 milioane de lei”, a spus Petre Emanoil Neagu.

Mai bine din cei 11,3 kilometri de drum ce urmează a fi reabilitați nu au fost niciodată asfaltați.

” Drumul are o porțiune destul  de lungă neasfaltată niciodată și acolo lucrările sunt un pic mai complexe, sunt necesare podețe și poduri care se vor face în timp. Termenul de execuție este de 11 luni. Considerăm că anul viitor, în iulie, se va putea circula pe acest drum”, a spus Cristian Conțis, șef șantier.

Potrivit contractului, data de finalizare a lucrărilor este 24 mai 2021.