Actualitate

Se schimbă programul cu publicul la Serviciul Rutier și Serviciul Cazier. Când vor fi ghișeele deschise

Anunț important venit miercuri dimineață de la Inspectoratul Județean de Poliție Buzău. Două servicii importante, frecventate zilnic de sute de buzoieni,  vor funcționa, în următoarele trei zile, după un nou program de lucru cu publicul. Este vorba despre Serviciul Rutier și Serviciul Cazier Judiciar, Statistică și Evidență.

”Vă aducem în atenție că, în zilele ce urmează, având în vedere lucrări de mentenanţă în anumite sectoare ale unităţii noastre, programul de lucrul cu publicul va suferi modificări în următoarele zile”, informează IPJ Buzău.

SERVICIUL RUTIER

  • 15.06.2023, ghişeul de relaţii cu publicul va fi deschis până la ora 14.00, cu precizarea că se va lucra inclusiv în pauza dintre orele 11.00-13.00.
  • 16.06.2023, ghişeul de relaţii cu publicul va fi închis.
  • 17.06.2023, ghişeul de relaţii cu publicul va fi deschis în intervalul orar 8.30-13.30.

SERVICIUL CAZIER JUDICIAR, STATISTICĂ ŞI EVIDENŢĂ OPERATIVĂ

16.06.2023, ghişeul de eliberare a certificatelor de cazier judiciar/certificatelor de integritate comportamentală de la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Buzău va fi închis.

 ”Cetăţenii au posibilitatea obţinerii documentelor necesare de la celelalte ghişee din judeţ, conform programului de lucru afişat la sediul fiecărei structuri”, informează IPJ Buzău.