POLITICĂ

ȘEFUL PMP, ADRIAN MOCANU, CANDIDEAZĂ LA PREȘEDINȚIA CONSILIULUI JUDEȚEAN:” La Consiliul Județean nu avem o listă de politicieni”

Șeful PMP Buzău, deputatul Adrian Mocanu, candidează la președinția Consiliului Județean, pe care în trecut a ocupat-o și tatăl său, Victor Mocanu, din partea altui partid, însă.

Odată cu intrarea în cursa pentru Primăria Capitalei a fostului președinte Traian Băsescu, Adrian Mocanu spune că ținta partidului este alta iar planurile sunt mai ambițioase ca oricând

”Pentru prima dată în istoria sa la Buzău, PMP are candidați în aproape toate UAT-urile. De asemenea, lista de candidați pentru Consiliul Județean este o listă de valori umane și profesionale, nu o listă de politicieni. Pentru prima dată în istoria PMP la Buzău, Mișcarea Populară nu mai este doar un nume al unui partid, a devenit o realitate, pentru că buzoienii ne susțin în număr din ce în ce mai mare. Candidez pentru președinția Consiliului Județean cu încrederea deplină că avem șansa să câștigăm alegerile în Buzău. Ne propunem să fim a doua organizație județeană a PMP în topul național. A trebuit să ne reformulăm target-ul după intrarea în cursă a viitorului Primar al Capitalei, domnul președinte Traian Băsescu”, a declarat Adrian Mocanu, liderul PMP Buzău.

În ceea ce privește, fotoliul de primar, PMP merge pe mâna fostului judecător Constantin Florescu, dar lista pentru consilieri municipali este deschisă de consilierul Silviu Roșioru.