POLITICĂ

SEMNAL DE ALARMĂ LANSAT DE VLAD PUFU, CANDIDAT PNL LA SENAT: ”Nu mai putem supraviețui ca societate după o hartă desenată în anii ’60” (VIDEO)

Președintele organizației municipale a PNL Buzău, Vlad Pufu, candidat al partidului aflat pe prima poziție pentru un loc la Senat, a mers duminică, la vot, însoțit de fiica sa, cu gândul că România trebuie să se schimbe în urma scrutinului din 6 decembrie.

” În primul rând, îi așteptăm pe toți la vot. După cum puteți constata, scrutinul se desfășoară în norme  de maximă siguranță sanitară, nu trebuie sa pierdem nici unul dintre noi un moment istoric, un moment pentru reformarea României care va avea loc din 2020. Marile societăți ale lumii s-au reformat după mari crize. Este cazul Americii, care s-a pus pe picioare prin programul New Deal al președintelui  Roosevelt. De asemenea, Europa s-a pus pe picioare după programul Marshall, după marea criză generată de Al Doilea Război Mondial.

Este un moment istoric și pentru România, dacă vom ști să aplicăm acest plan de reziliență și redresare economică, România va arăta altfel  în următorii 4 ani,  pentru asta trebuie să votăm astăzi. Trebuie să votăm pentru o Românie și o reformă profundă, nu mai putem să supraviețuim ca societate după o hartă desenată în anii 60. ”