Social

”SERI DE VARĂ LA BUZĂU” CU PARCHETUL PE URMELE CORONAVIRUSULUI! Soluția va fi dată rapid!

seri de vara
Sursa foto: Facebook

Procurorii buzoieni fac cercetări într-un dosar de zădărnicirea combaterii bolilor întocmit în urma unei sesizări venite de la o persoană fizică.

Respectiva persoană a cerut procurorilor să verifice modul în care este organizat evenimentul din Parcul Tineretului, numit ”Seri de vară la Buzău”, unde buzoienii sunt invitați în amfiteatru să vizioneze filme, să asiste la diverse spectacole de teatru, dans și muzică pentru copii.

Iată ce transmite Parchetul de pe lângă Judecătoria Buzău:

”La data de 06.07.2020, la Parchetul de pe lângă Judecătoria Buzău, a fost  înregistrată  o cauză penală având ca obiect infracţiunea de „Zădărnicirea combaterii bolilor ”, prev. de art.  352 alin. 1 Cod penal. S-a reţinut că, la data de 05.07.2020, o persoană fizică s-a adresat organelor de urmărire penală, sesizând faptul că, deşi în municipiul Buzău, s-a înmulţit numărul persoanelor infectate cu virusul Sars Cov 2, Primăria Buzău a organizat manifestarea culturală „ Serile de vară Buzău”, la care au participat un număr mare de persoane. Cercetările penale în cauză vor fi efectuate, cu celeritate, de organele de poliţie, sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Buzău.”

Iată ce transmitea, recent, primarul Constantin Toma cu privire la modul în care sunt organizate evenimentele din Parcul Tineretului, intitulate ”Seri de vară la Buzău”, evenimente care vor avea loc seară de seară, până la sfârșitul lunii septembrie:

Au început ,,Serile de vară la Buzău"!

Publicată de Constantin Toma pe Sâmbătă, 4 iulie 2020


Autorul știrilor

Cristina Sterian

1 Comentariu

Apasă aici pentru a publica un comentariu

  • Respectiva persoană este o fiinta plictisita sau platita, cred. Initiativa acestei idei culturale o consider de bun simt, potrivita situatiei complexe pe care o traim, angajata in aer liber cu responsabilitate pentru participanti, care denota implicare pentru echilibrul mental si senzorial al buzoienilor. Daca ar fi fost manele, oare mai era suparata respectiva persoană?