Actualitate

(FOTO) Șir de accidente grave. O ambulanță și un autobuz, implicate în accidente rutiere

Două accidente grave au fost înregistrate, vineri seară, în două zone distincte din județul Buzău. Primul accident a fost înregistrat pe DJ 203 K, la Mătești. Potrivit IPJ Buzău, este vorba de o coliziune între un autovehicul și o ambulanță. O persoană este evaluată medical la fața locului.

“Din primele date de la fața locului a reieșit că este vorba de o coliziune între două autovehicule ce se deplasau pe direcția Buzău către Beceni, un autoturism condus de către un șofer în vârstă de 55 de ani, din Cernătești și o ambulanță, la volanul căreia se afla un conducător auto de 56 de ani, din Pietroasele.

Accidentul s-a soldat cu rănirea unui pasager din autoturism, un bărbat în vârstă de 77 de ani, acesta fiind preluat de ambulanță și transportat la spital pentru îngrijiri medicale”, anunță IPJ Buzău.

Un alt accident a avut loc în municipiul Buzău, pe Bulevardul Unirii. Aici, un autobuz și un autoturism s-au ciocnit. Potrivit unor surse, autoturismul ar fi ieșit dintr-o benzinărie direct în fața autobuzului. Șoferul mijlocului de transport în comun ar fi pus frână pentru a evita un impact, moment în care o persoană din autobuz s-ar fi dezechilibrat. Aceasta ar fi fost preluată de un echipaj medical și transportată la spital. Aceleași surse spun că un al doilea călător ar fi avut nevoie de îngrijiri medicale, suferind un atac de panică.

“Din primele date de la fața locului a reieșit că este vorba despre două vehicule ce se deplasau pe direcția centru către Mărăcineni, autobuzul condus de un șofer buzoian, în vârstă de 52 de ani și un autoturism, la volanul căruia se afla un conducător auto de 28 de ani, din Vrancea. In urma evenimentului, două pasagere din autobuz s-au dezechilibrat și au căzut, suferind leziuni. Persoanele, în vârstă de 36 și 69 de ani, din Mărăcineni și Săpoca, au fost preluate de ambulanță pentru îngrijiri medicale.”

Vom reveni!