Actualitate

Șofer de BMW, prins la Racovițeni cu 219 km/h. Ce i s-a întâmplat

Ca vântul şi ca gândul. Un tânăr din Bucureşti a rămas fără permis după ce a fost prins de radar cu 219 km la oră pe DN2E85, în afara localităţii Racoviţeni. Tânărul de 32 din Bucureşti se afla la volanul bolidului său de lux şi se îndrepta spre Buzău. A fost prins conducând cu mult peste limita legală pe DN 2 E 85, în afara localității buzoiene Racoviţeni, mai exact cu 219 km la oră, pe o porțiune de șosea unde maximul admis este de 100 de km la oră.

Tânărul a fost filmat de radar și nu a avut cum să riposteze atunci când a fost oprit în trafic de polițiștii de la Serviciul Rutier. Întrebat de polițiști de ce a mers atât de repede, bucureșteanul le-a spus oamenilor legii că nu şi-a dat seama că a apăsat atât de tare pedala de accelerație iar kilometrajul a atins o asemenea valoare. El și-a însușit procesul verbal, amenda grasă și sancțiunea care a constat în reținerea permisului.
Pentru viteza cu care a fost prins la volan, bucureșteanul s-a ales cu o amendă de 2900 de lei, dar și cu permisul de conducere reținut pentru 90 de zile.