Actualitate

(UPDATE) Șoferul băut, implicat în accidentul de la Mătești, trimis după gratii. În ce stare sunt cele 3 persoane rănite în urma impactului

UPDATE: Bărbatul de 56 de ani, reținut marți pentru 24 de ore, în urma accidentului produs la Mătești, soldat cu 3 răniți, a fost lăsat în libertate. După o noapte petrecută după gratii, șoferul din Săpoca a fost lăsat să plece acasă. El va fi cercetat în continuare sub măsura controlului judiciar.

ȘTIREA INIȚIALĂ: La 24 de ore după producerea teribilului accident de pe DJ 203 K, de la Mătești, în urma căruia 3 persoane, printre care un copil, au ajuns la spital, șoferul care s-a dovedit a fi băut a fost reținut de polițiști. Bărbatul de 56 de ani, din Săpoca, a fost reținut pentru 24 de ore. Mâine va fi prezentat procurorilor în vederea aplicării unei măsuri preventive.

Bărbatul de 56 de ani, cel care a intrat în plin într-o altă mașină în care se aflau două femei și o fetiță de 9 ani, se afla sub influența alcoolului în momentul producerii accidentului. Etilotestul a indicat o valoare de 0.41 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Între timp, cercetările privind împrejurările în care s-a produs accidentul continuă.

Pe de altă parte, o femeie rănită în urma evenimentului de la Mătești se luptă pe un pat de spital să supraviețuiască. Este vorba despre mama fetiței de 9 ani, care a fost transportată la Spitalul Județean în stare extrem de gravă. Ținând cont de leziunile suferite, medicii de la Buzău au decis să o transfere la Spitalul Ploiești, pe secția Neurochirurgie.

În schimb, fetița sa de 9 ani, rănită în același accident, se simte bine. Ea a rămas internată în Spitalul Județean Buzău, la Chirurgie Infantilă, pentru supraveghere medicală, dar ea este în afara oricărui pericol.

La rândul său, șoferița de 23 de ani este bine, rănile suferite nepunându-i viața în pericol.

Potrivit unor surse, femeia care se luptă pentru propria viață este mama a trei copii. Șoferița de 23 de ani ar fi prietena unuia dintre copiii femeii.

Detalii despre accidentul de pe Dj 203 K, de la Mătești, AICI.