Actualitate Divertisment

VIDEO: Andreea Balaban, tâlhărită în Barcelona. Atenție la acest nou șiretlic!

O vacanță perfectă în Barcelona s-a transformat pentru Andreea Balaban, cel mai cunoscut vlogger din Buzău, într-o alergătură la poliție după ce banii, actele, cardurile de credit i-au fost șutite într-o zi de vizită în zona Sagrada Familia.

O diversiune incredibilă a fost pusă la punct și se pare că este acum o practică foarte des întâlnită în marile orașe ale Europei, care îi vizează pe turiști. Buzoianca a rămas în capitala Cataloniei fără nimic, după ce o viclenie atent ticluită a fost pusă la cale de doi indivizi, într-o cafenea celebră din Barcelona, unde buzoianca se afla alături de mama sa.

Un bărbat a vărsat se pare intenționat o cafea pe haina Andreei, iar toată atenția s-a mutat acolo, timp în care un altul ar fi dispărut cu geanta în care se aflau toți banii de vacanță, actele și cardurile. Comentariile celor care au reacționat la postarea buzoiencei pe YouTube demonstrează că aceasta ar fi o practică mai nouă de înșelăciune a turiștilor care vizitează marile orașe ale Europei. La metrou în Barcelona sau în Atena, internauții au spus că au pățit-o și ei.

Norocul Andreei a fost că telefonul îl avea în mână și așa a putut contacta pe cineva de acasă din România, care a ajutat-o cu bani și sfaturi pentru a reveni în țară. Paguba materială a fost doar de câteva sute de euro, dar faptul că actele i-au fost furate a fost marea problemă. Totul a fost povestit mai jos:

Buzoianca Andreea Balaban nu este doar una dintre cele mai puternice personalități de pe internet în România, ci și un model care ne inspiră cu fiecare ținută și ne dă posibilitatea de a învăța multe despre cum să ne îmbrăcăm. În vremuri ca astea, când vedetele optează pentru ținute sumare, cât mai provocatoare și cu cât mai multe piele la vedere, Andreea Balaban este o prezență pe care nu o poți rata, dar este mereu îmbrăcată în haine care aduc aminte de cele mai bune perioade ale modei, de la anii ’30 până la anii ’80, buzoianca ne inspiră în mod constant și ne amintește că a fi la modă nu este o ocupație, este o stare de spirit. Ea deține canalul de YouTube Andreea Balaban și are peste 400.000 urmăritori.