Actualitate

Spiritul Crăciunului a cuprins instituțiile buzoiene! Cum au decorat Neagu și Toma la locul de muncă. Unul a creat un colț de poveste

Nu este Crăciun fără bradul împodobit! Și dacă tradiția păstrată de sute de ani este respectată aproape în fiecare casă, de ce să nu fie atmosferă de sărbătoare și la locul de muncă. La Buzău, spiritul Crăciunului deja se simte în aproape toate instituțiile importante din oraș. Fie că au ales un brad artificial, unul natural sau au ales să decoreze doar cu ornamente hand made, confecționate chiar de ei, angajații au dat frâu liber imaginației și au îmbrăcat instituțiile în straie de sărbătoare. Ce a ieșit? Ei bine, reporterii șansanews.ro au luat la pas câteva dintre ele și iată topul brazilor din instituțiile buzoiene:

Clasamentul este deschis de Primăria Municipiului Buzău. Păstrând vechiul obicei, bradul a fost împodobit în holul instituției, la etaj, chiar în fața Sălii Nicu Constantinescu.

Funcționarii au ales și în acest an să împodobească un brad natural tocmai pentru a se simți aroma specifică sărbătorilor de iarnă. Atmosfera Crăciunului este redată și prin colindele care se aud tot timpul pe holul Primăriei.

Potrivit primarului Constantin Toma s-au folosit vechile ornamente la care au fost adăugate altele noi, aduse de unii dintre angajați. Din decorul de sărbătoare nu lipsesc nici ghirlandele care împodobesc scara și nici sania trasă de reni.

Consiliul Județean a mers pe un decor de poveste așa că pe lângă brazii împodobiți atât în fața sălii în care sunt organizate ședințele de consiliu cât și la intrarea în instituție, funcționarii, cu acordul președintelui Petre Emanoil Neagu, au amenajat Colțul lui Moș Crăciun din care nu lipsesc bradul, un șemineu alb și multe ghirlande luminoase.

Atmosfera de Crăciun se simte și în biroul președintelui Consiliului Județean. Aici a fost împodobit un al brad, tot natural.

Nici instituțiile din subordinea Consiliului Județean nu au omis acest obicei așa că am găsit bradul împodobit aproape peste tot. Iată cum au decorat angajații de la Direcția pentru Protecția Copilului (foto dreapta) și Inspectoratul Școlar Județean.

Spiritul Crăciunului i-a cuprins și pe angajații în uniformă. Dacă polițiștii au ales un brad artificial decorat în roșu și argintiu, jandarmii sunt mai inventivi. Aici, un coleg a confecționat mai multe aranjamente specifice sărbătorilor de iarnă , iar în centrul atenției este chiar sigla Inspectoratului de Jandarmi Județean.

Cine are cel mai frumos decor de sărbători? Vă invităm pe dumneavoastră ne răspundeți și să ne trimiteți și alte fotografii din instituțiile în care mergeți în zilele următoare.