Actualitate

Stau în trafic de se satură! Buzoienii acuză că semafoarele de pe Unirii nu sunt sincronizate, iar traficul a devenit infernal

Internetul abundă de postări despre Bulevardul Unirii, iar în cele mai recente buzoienii se plâng că semafoarele nu sunt sincronizate. Ei pun punctul pe „i” și scriu pe rețelele de socializare că nu o dată s-a întâmplat să prindă toate semafoarele de pe Bulevardul Unirii pe roșu.

Mi s-a întâmplat deja de mai multe ori de la darea în folosință a noilor semafoare, astfel că nu a fost o pura coincidenta când s-a întâmplat prima data, și anume sa prind roșu la ABSOLUT toate semafoarele de pe Unirii, de la nord către sud !, a scris un buzoian pe platforma Buzău City Report

Oamenii susțin că nici înainte semafoarele nu erau sincronizate, dar, oricum, timpii de așteptare erau mai scurți.

Înainte de modernizare semafoarele erau cumva corelate astfel încât prindeai verde aproape de-a lungul intregului bulevard, acum trebuie sa oprim la fiecare semafor.

Pe lângă aglomerația deja existentă și lucrările ce se derulează pe bulevard, buzoienii sunt nevoiți să accepte și problema semnalată cu privire la semafoare, sub pretextul că mai durează până se va adapta noua aparatură la condițiile de trafic. Într-un răspuns pe platforma Buzău City Report, primarul municipiului cere răbdare din partea buzoienilor și spune că astfel de evenimente sunt simple întâmplări.

Cu siguranta este doar o intamplare ! Deocamdata doar se monteaza semafoarele fara a se introduce si softul care le va face „inteligente” !
Va multumesc pentru intelegere ! , a răspuns Constantin Toma

Totuși, buzoienii aleg să facă haz de necaz, iar pe rețelele de socializare sunt încărcate fotografii care fac referire la numărul mare de semafoare „răsărit” peste noapte.

Etichete