Actualitate

Gusturile muzicale, motiv de scandal! Cum au ajuns doi buzoieni să rămână fără taximetrist în timpul cursei

A cab at high speed on a motorway in an urban area with the lit taxi sign on top of its roof

Un drum scurt cu taxiul s-a transformat într-un adevărat scandal pentru doi buzoieni. Ei au luat parte la o petrecere la Râmnicu Sărat, iar la final au chemat un taxi ca să ajungă acasă, în comuna Zărnești. Totul a fost bine până în momentul în care cei doi au urcat în taxi.

În timpul călătoriei, între cei doi a pornit un adevărat scandal. Motivul? Muzica și cântăreții preferați ai fiecăruia. Fiecare își susținea prin argumente artistul preferat, însă când cuvintele au devenit de prisos, bărbații au întors foaia și s-au apucat să-și împartă pumni.

Speriat de atitudinea clienților săi, șoferul de taxi a tras mașina pe dreapta și a fugit. De teamă să nu îl agreseze și pe el, acesta a sunat la 112 și a povestit ce s-a întâmplat. La fața locului s-a deplasat cel mai apropiat echipaj de poliție, a cărui sosire nu i-a impresionat pe cei doi care se băteau în continuare.

Poliţiştii din cadrul Secției de poliție rurală Mărăcineni au fost sesizați prin S.N.U.A.U. 112 cu privire la faptul că, pe DN2E85, în afara localității Zărnești are loc un conflict între mai multe persoane.
Imediat după primirea sesizării, la fața locului s-a deplasat o echipă operativă de poliţişti, care au surprins în flagrant delict doi bărbați, ce se agresau reciproc, informează IPJ Buzău.

Practic, călătoria celor doi cu taxiul s-a transformat într-o călătorie cu mașina poliției, deoarece oamenii legii le-au pus și cătușele când au văzut că nu se pot înțelege. Cei doi au fost reținuți pentru 24 de ore.


Față de cei doi bărbați, poliţiştii au luat măsura reţinerii pentru 24 de ore, pe bază de ordonanţă, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tulburarea ordinii și liniștii publice. Poliţiştii au identificat protagoniştii conflictului spontan ca fiind doi buzoieni, în vârstă de 28 și 38 de ani.


Etichete